De beste Tesla accessoires (koopgids)

De beste elektrische bandenpomp.  Opladen via USB. Leg deze F511 in je dashboardkastje en je kunt overal je banden oppompen. Incl. zaklamp.

Haal de Aero Covers van je Model 3 en bevestig deze naafdoppen.

Een handige siliconenband voor je panoramadak. Hiermee is het nog stiller in je Tesla. Binnen enkele minuten geïnstalleerd. 

Zijn jouw zomerbanden bijna versleten? Koop dan een set nieuwe sloffen. De beste keus is de Michelin Pilot Sport 4. Een uitstekende zomerband met een lange levensduur.

Met deze spoiler lijkt jouw Tesla Model 3 op een ‘Performance’. Een spoiler verbetert de aerodynamica en maakt jouw  Tesla veel sportiever.

Gaat Rakker mee op reis? Bescherm de vegan leren stoelen en leg een beschermkleed op de achterbank. Dit kleed verschuift niet door bevestiging aan de autostoelen.

Je Tesla schoonmaken? Koppel deze spuitlans aan een hogedrukreiniger van Kärcher en breng schuim aan op je auto.

Installeer deze gasveren en geniet van een achterklep die vanzelf omhoog gaat. Een waardige upgrade voor je Model 3. Let op: nieuwe Model 3’s (na 2021) hebben al een elektrische achterklep.

Klaar met vingerafdrukken op het middenconsole? Tijd om deze matte panelen te plaatsen. Eenvoudiger te bevestigen dan wrap.

Een grote Tesla voor jou en een kleine Tesla voor je kind. Leuk voor iedere kleine Tesla-fan (en natuurlijk voor jezelf).

Alternatieve Aero wieldoppen voor de Model 3. Eenvoudig te bevestigen. Volgens de fabrikant minstens net zo efficient als de normale Aero caps.

Tropisch warm in de auto? Met een zonnescherm houd je het lekker koel in jouw Tesla.

Dashcam- of Sentry-beelden opslaan? Plug deze USB-stick in je auto en de beelden worden direct opgeslagen. Na een ongeluk of schade kun je de videobeelden eenvoudig terugkijken op je laptop of pc.

De allerbeste winterband voor iedere Tesla. De TS 860S biedt uitstekende prestaties op besneeuwd wegdek. Daarnaast heeft de band een lage rolweerstand, waardoor je net iets verder kunt rijden dan met een andere band.

Raak je wel eens de keycard kwijt? Met deze keycardhouder (of sleutelkaarthouder) is dit probleem opgelost. De sleutelkaart blijft mooi op zijn plek zitten.

De Model 3 wordt standaard geleverd zonder vloermatten. Bestel luxe veloursmatten eenvoudig bij Bol.com.

Een handig opbergbakje voor in het middenconsole. Dat ruimt lekker op.

Handige houder voor de granny charger.

Mis je een handig accessoire? Deel jouw tips en neem contact met ons op!