Heeft Tesla een showroom?

Ja, Tesla heeft zelfs meerdere showrooms in Nederland. Je kunt er terecht voor een proefrit of om jouw favoriete model in het echt te bewonderen.

In de showroom lopen één of meerdere adviseurs rond. Je kunt hen vragen stellen over de auto’s.

Het verschil met traditionele dealers is dat je geen auto kunt kopen in de showroom. Als je een Tesla wil bestellen, dan doe je dit via de website van het automerk. Een adviseur kan je wel helpen met het aanmaken van een account en het plaatsen van een bestelling.

Wil je een proefrit in een Tesla? Dan adviseren we je om voor de tijd dit formulier in te vullen. Hoewel er soms een auto beschikbaar is in de showroom, kan het ook voorkomen dat er net even geen auto aanwezig is. Als je het formulier invult, weet je zeker dat er een auto beschikbaar is.

Tesla Stores in Nederland

Er zijn op dit moment tien Tesla Stores in Nederland, namelijk in Amsterdam, Arnhem (Duiven), Den Haag, Eindhoven, Groningen, Purmerend, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Bekijk hier alle adresgegevens. Klik op jouw favoriete showroom en je ziet de adresgegevens en openingstijden.

Tesla Stores in België

Ga je liever naar België of ben je een Vlaming? Er zijn vijf Tesla Stores in België, namelijk in Aartselaar (bij Antwerpen), Hasselt, Brussel, Brugge en Gent. Hier vind je de Belgische adresgegevens. De meeste showrooms zijn zes dagen in de week geopend: van maandag tot zaterdag.