Hoe lang blijft gratis Supercharger-tegoed geldig?

Koop je een Tesla via een referral link van een vriend? Dan krijg je 1500 kilometer gratis Supercharger-tegoed. Maar hoe lang is dit geldig?

Je moet de 1.500 kilometer gratis Supercharger-km’s binnen zes maanden opmaken, want dan verloopt het tegoed. Stel, jouw Tesla wordt geleverd op 15 december, dan weet je dat op 15 juni het tegoed verloopt.

Wil je zien hoe lang jouw tegoed nog geldig is? Open de Tesla-app op je telefoon en klik op het icoontje van de schatkist (rechtsboven). Je ziet hier hoeveel tegoed je nog hebt en wanneer de gratis Supercharging-km’s verlopen.

Er is een slimme manier om de einddatum te verschuiven. Als iemand via jouw persoonlijke referral-link een Tesla koopt, dan krijg je opnieuw 1.500 kilometer cadeau. De einddatum schuift dan zes maanden op vanaf de einddatum en niet vanaf de dag van bestellen. Dit is heel gunstig, want als vier vrienden een Tesla kopen, dan is jouw tegoed twee jaar geldig. De referral-link kun je bij de awards vinden in de Tesla-app.

Helaas biedt Tesla geen alternatief om je gratis Supercharging-km’s in te wisselen voor andere extra’s, zoals gratis FSD, Advanded Autopilot of Premium Connectivity. Rijd je weinig of sta je niet vaak stil bij een Supercharger, dan kom je waarschijnlijk niet aan de 1.500 kilometers in een half jaar.

P.s. Heb je geen kennis met een Tesla en wil je wel profiteren van 1.500 gratis supercharger-km’s? Dan kun je mijn referral code gebruiken. Alvast vriendelijk bedankt!