Middenconsole Tesla Model 3 wrappen: tips & ideeën

Klaar met al die vingerafdrukken en krassen op de pianolak van de middenconsole? De hoogste tijd om de middenconsole te wrappen!

We zijn zelf een fan van de panelen van Fab Labs. Deze panelen zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: zwart, wit en carbon.

Een alternatief is de houtlook-wrap. Heb je zwarte stoelen? Met deze wrap zorg je ervoor dat de middenconsole en het houten paneel beter bij elkaar horen.

Een andere optie is om de panelen bij AliExpress te bestellen. Persoonlijk zijn we hier geen fan van. De panelen en wraps zijn vaak van een mindere kwaliteit, waardoor het afbreuk doet aan jouw 50K+ auto.

Carbon panelen (bestel ze eenvoudig hier op Bol.com)

Tip 1: Kies eerder voor panelen dan wrap

Je kunt het middenpaneel wrappen, maar het is makkelijker om panelen aan te brengen. Bij wraps zie je vaker luchtbellen en onregelmatigheden, zeker wanneer het werk is uitgevoerd door een onervaren wrapper. Panelen zijn vaak al op maat gesneden en kunnen eenvoudig worden aangebracht.

Tip 2: wrap ook het dashboard

Als je de middenconsole aanpakt, is de logische volgende stap dat je ook het dashboard wrapt. Het is het mooist om ervoor te zorgen dat de middenconsole en het dashboard matchen. Een middenconsole met carbon panelen? Wrap het dashboard dan ook met carbon-look folie.

Tip 3: ruil je Tesla in 😉

Grapje natuurlijk, maar niet helemaal… De nieuwste Model 3 (bouwjaar 2021) heeft niet langer een middenconsole die is afgewerkt met pianolak. De middenconsole heeft nu een matzwarte look. Wat ons betreft een enorme verbetering. We verwachten dat de nieuwste Model 3’s minder vaak gewrapt worden.

Het interieur van de nieuwe Model 3 (2021) met nieuw middenconsole.