Ontvang tot 1.000 euro korting bij aankoop Tesla

Vanaf 7 juli 2023 is het mogelijk om korting te krijgen als je een Tesla koopt via een referral link. Als je iemand verwijst naar Tesla, verdien je punten die je kunt inruilen voor gratis supercharger kilometers, Tesla-gadgets, kleding, een karaf of een wall connector.

Hoe verdien ik punten?

Je kunt punten verdienen door een referral link te sturen naar een kennis die overweegt een Tesla te kopen. Koopt diegene een Tesla via jouw link? Dan krijg jij een punten. Je vriend krijgt tot 1.000 euro korting op zijn of haar Tesla. Ieder punt is ongeveer 0,35 euro waard, dus het is absoluut de moeite waard om een Tesla via een referral link te kopen. Regelmatig heeft Tesla leuke acties, dus dan ontvangen jij en je vriend meer tegoed.

Waar maak ik deze link aan?

Open de Tesla-app en klik op het icoontje van het schatkistje in de rechterbovenhoek. Klik daarna op de blauwe knop ‘Refereren’. Je kunt nu de link sturen naar de kennis. Je kunt geen Tesla kopen via je eigen referral link. Je hebt dan altijd een link nodig van iemand anders of gebruik onze link. Je verdient op deze manier zelf punten & steunt daarmee onze website.

Ik wil graag tot 1.000 korting op een Tesla!

Heb je geen kennis die een Tesla heeft? Je kunt natuurlijk ook onze link gebruiken. Klik op deze link, bestel jouw favoriete model en de korting wordt direct verrekend.

Wat kan ik kopen voor mijn punten?

Je kunt de punten inwisselen voor gratis supercharger kilometers. Naast de standaard gadgets en accessoires is het zelfs mogelijk om een Acceleration Boost, dakdrager, fietsendrager of carbon fiber wieldoppenset te ontvangen. Wissel je loyaliteitstegoed in en Tesla stuurt het cadeau naar je huisadres.

Wil je een cadeau kopen? Open de Tesla-app en klik rechtsboven op het icoon van het kubusje. Klik daarna onderaan op ‘Inwisselen’. Je kunt nu de gespaarde punten inleveren. Dit kan overigens pas na levering van de auto.

Een laatste tip: wil je gratis supercharger km’s? Het is dan beter om de punten op te sparen. Als je 5.000 punten inwisselt krijg je in verhouding drie keer zoveel kilometers (5.000 kilometer) dan bij 1.500 punten (500 kilometer).