Over Tesla360.nl

Tesla360.nl is in de zomer van 2020 opgericht door Tim Kraaijvanger. Hij kocht op dat moment een Model 3 en had verschillende vragen. “Het nadeel van Tesla is dat je niet bij een lokale dealer koopt”, vertelt Tim. “Heb je vragen? Dan moet je online zoeken naar een antwoord. Denk aan vragen als: welke winterbanden moet ik kopen? Of: hoe laad ik op bij een supercharger? Ik kwam al snel op het idee om Tesla360.nl op te richten om andere nieuwe Tesla-rijders te helpen. Zo hoop ik dat elektrisch rijden sneller omarmd zal worden door meer Nederlanders.”

De groene Tesla van Tim

Tesla360.nl zal de komende jaren uitgroeien tot een complete website met alle vragen en antwoorden voor Tesla-eigenaren. “Van Model Y tot Powerwall en van Solar Roof tot de nieuwe accu’s, alles komt aan bod”, vervolgt Tim. “Wel focussen we ons met name op de auto’s van Tesla. Onze bloggers zijn fan van Tesla, maar we proberen altijd objectief en betrouwbaar te zijn. Zo staat in ons artikel over de Powerwall dat het momenteel nog niet zinvol is om een thuisaccu van Tesla te kopen.”

Zelf reed Tim van 2020 tot 2022 in een groene Model 3. “Ik heb mijn Tesla laten wrappen in de kleur Pine Green.” Vanaf 2022 rijdt hij in een Model Y.

Meehelpen met bloggen?

Wil jij ook helpen met bloggen? Neem dan contact met ons op.