Review: Jowua USB Hub & Center Console organizer

Het middenconsole van Tesla is niet ideaal ingedeeld. De grote vakken bieden veel ruimte, maar er is geen manier om jouw kleingeld, pasjes en pepermuntjes ordelijk te scheiden. Gelukkig is daar de Center Console Organizer van Jowua.

Het grote voordeel van de Center Console Organizer is dat deze goed te combineren is met de USB Hub. De USB Hub creëert extra laadmogelijkheden en heeft een handig lampje. De Center Console Organizer valt er qua vorm precies omheen. Zoals je in de onderstaande video kunt zien is het bakje eenvoudig heen en weer te schuiven, waardoor je ook nog spullen onder de organizer kunt opbergen.

De Center Console Organizer komt in twee uitvoeringen: met twee of drie compartimenten. De uitvoering met twee compartimenten heeft een speels vak in de hoek. De uitvoering met drie compartimenten zie je hieronder en heeft een kaarthouder.

De Center Console Organizer is eenvoudig schoon te maken. Haal het siliconen bakje uit het plastic omhulsel en spoel deze onder een kraan af. Een ander voordeel is dat het flexibele materiaal vrij stroef is, dus kleingeld rammelt niet heen en weer als je te hard over een drempel rijdt. De uitvoering met drie compartimenten heeft een handige gleuf voor enkele laadpassen, waardoor je die in geval van nood altijd bij je hebt.

De USB Hub werkt perfect. Twee USB C en één normale USB-poort zijn vanaf de bovenkant bereikbaar om accessoires op te laden, zoals een iPad of een telefoon.

Zijn er ook nadelen? Om eerlijk te zijn kan ik niets benoemen. De prijs is aan de hoge kant, dus je zult ongetwijfeld goedkopere organizers vinden als je gaat kijken op Aliexpress. Toch zijn de producten van Jowua écht premium. Je merkt dat het bedrijf de beste materialen gebruikt. Deze accessoires gaan niet alleen vele jaren mee, maar zorgen er ook voor dat je auto zijn hogere segment uitstraling behoudt.

De USB Hub en Center Console Organizer zijn op dit moment alleen te koop op Jowua-life.com. Met de couponcode TESLA360 krijg je 5% korting.