Rondleiding door Gigafactory Berlijn: nu te kiezen als referral-beloning

Heb je 15.000 punten verdiend met het referral-programma van Tesla? Wissel deze punten dan in voor een unieke Factory Tour: een rondleiding door de nieuwe Tesla-fabriek net buiten Berlijn.

Jij en drie vrienden of familieleden krijgen een rondleiding door de Gigafactory van Tesla in Berlijn. Er zijn een paar voorwaarden. Zo moet je achttien jaar of ouder zijn. De drie gasten moeten zestien jaar of ouder zijn. Tevens is het maken van foto’s en video’s tijdens de rondleiding streng verboden. Eventuele overnachting is op eigen kosten.

Het klinkt als een bijzonder uitje en dat is het ook. In de Gigafactory zie je hoe de Model Y wordt geproduceerd. Dit gebeurt grotendeels zonder dat er een mensenhand aan te pas komt. Als je interesse hebt, wissel de 15.000 punten dan snel in. Het aantal rondleiding is namelijk beperkt. Nadat je de punten hebt ingewisseld wordt er binnen vijf werkdagen contact met je opgenomen om een datum te prikken.

Heb je geen 15.000 punten? Het is momenteel helaas niet mogelijk om de rondleiding op een andere manier te boeken. Dit gaat binnenkort mogelijk veranderen. Zodra het mogelijk is om buiten het referral-programma om een rondleiding te reserveren, laten we het weten!