TesFridge: de eerste koelkast voor in je Tesla

Het bedrijf Acopower komt met de eerste koelkast die speciaal ontworpen is voor Tesla’s, namelijk de TesFridge. Onlangs is het KickStarter-project live gegaan. Meer dan 1.100 investeerders hebben geld ingelegd om een TesFridge te bemachtigen.

De draagbare koelkast past in de ruimte onder de kofferbak (ook wel de trunk genoemd). Waarschijnlijk heb je hier nu een laadkabel opgeborgen. Plaats de TesFridge in dit vak, plug de kabel in het oplaadpunt aan de linkerkant van de kofferbak (in het geval van de Model Y) en je bent klaar om te gaan. Er zijn drie modellen: 20 liter voor de Model 3, 35 liter voor de Model Y en 36 liter voor de Model X.

Bekijk de video:

Het voordeel van deze koelkast is dat je geen ijs nodig hebt. De compressor zorgt ervoor dat de temperatuur van je drankjes, ijsjes of broodjes binnen dertig minuten daalt van 10 graden Celsius naar -20 graden Celsius. De gewenste temperatuur kun je op de koelkast instellen, maar er is ook een app beschikbaar. Zo kun je op afstand de koelkast aanzetten. Daarnaast is de koelkast goed geïsoleerd met een 45 millimeter dikke isolatielaag.

TesFridge klinkt op papier als een erg leuk idee en we zijn benieuwd of de TesFridge echt zo goed werkt als beloofd. Als we onderstaande reviewers mogen geloven wel. Overweeg jij om het Kickstarter-project te steunen? Houd er dan wel rekening mee dat het even kan duren voordat de TesFridge thuis arriveert. Komende zomer kun je er dus pas van genieten.