Tesla Model Y met trekhaak: 1.350 euro extra

Een groot voordeel van de Model Y is dat de auto tot 1.600 kilo trekkracht heeft. Koop een trekhaak en je kunt met de caravan op vakantie of op zaterdag een keer met de aanhanger naar de stort.

Na aankoop van de Model Y kun je een trekhaakpakket kopen. Klik hier om het trekhaakpakket te bestellen. Dit trekhaakpakket kost 1.350 euro en bestaat uit een zeer sterke stalen trekhaak met horizontaal afneembare kogel en Europese dertienpolige elektrische aanhangwagenaansluiting (DIN ISO 11446), twee sleutels om de kogel te vergrendelen, een koffer om de kogel en sleutels op te bergen én een softwarepakket voor de sleepmodus. De prijs is inclusief verzendkosten en montagekosten bij een Service Center van jouw voorkeur.

Een afneembare trekhaak heeft een paar voordelen. Je kunt de trekhaak op een later tijdstip doorverkopen, verhuren of uitlenen aan een andere Model Y-rijder die op vakantie gaat. Daarnaast kun je de trekhaak makkelijk ontkoppelen als je deze niet nodig hebt. Zo verklein je de kans dat je bij het achteruitrijden iets raakt en het is aerodynamischer.

Model Y met trekhaak