Tesla superchargers Spanje: waar kun je laden?

Hola Espana! Ook in Spanje kun je op veel plekken makkelijk opladen bij een supercharger. Inmiddels zijn er al meer dan vijftig superchargerlocaties in het zuidelijkste land van Europa.

Langs de kust en in Madrid zijn veel superchargerlocaties te vinden. In het binnenland moet je soms even wat verder rijden voor een laadstop. Houd er rekening mee dat de meeste superchargerlocaties ‘slechts’ 6 tot 14 laadplekken hebben. Weinig Spanjaarden rijden in een Tesla, dus je hoeft gelukkig niet lang te wachten.

Tesla zet ook vol in op Spanje. De komende jaren zullen veel nieuwe superchargerlocaties openen. Zodra een superchargerlocatie opent, verschijnt deze automatisch op de kaart hierboven.

De meeste superchargerstations bevinden zich nabij hotels en/of restaurants. Je kunt laden gemakkelijk combineren met een hapje eten.

Wil je direct navigeren naar een supercharger in Spanje? Typ ‘Tesla supercharger’ in het navigatiesysteem van jouw Tesla, gevolgd door de plaatsnaam of naam van de supercharger. Het grote voordeel is dat je accu gaat voorverwarmen zodra je in de buurt komt van de supercharger locatie, met als gevolg dat je extra snel laadt. Neem daarnaast een extra laadpas mee om – in geval van nood – ergens anders te laden.