Tesla-update 2023.26: dit zijn de vernieuwingen

Binnenkort ontvangt jouw Tesla een gloednieuwe update: 2023.26. Wat zijn de grootste vernieuwingen? We zetten ze op een rij voor je!

Binnenkort gesloten

Navigeer je naar een restaurant, museum of winkel, dan kan het zijn dat deze bestemming gesloten is als je aankomt. Tot op heden was dit niet goed zichtbaar. Je kon wel de openingstijden zien in het navigatiesysteem, maar het vergde nog wel even wat rekenwerk aan de kant van de bestuurder. Maar nu niet meer. Nu kun je in het navigatiesysteem zien dat een bestemming (bijna) gesloten is bij aankomst.

Spotify krijgt een upgrade

De Spotify-app is vernieuwd. De interface lijkt meer op de applicatie zoals je deze op je computer of tablet gebruikt. Je hebt wel Premium Connectivity nodig om Spotify te gebruiken.

Ondersteuning voor Bluetooth controllers

Je kunt vanaf nu Bluetooth controllers gebruiken om spellen te spelen in Arcade. Wil je een controller verbinden? Open het Bluetooth-menu en volg de instructies. Tesla laat weten dat de PS5-controller het beste werkt.

Automatische koplampen

Als de ruitenwissers gebruikt worden, gaan ook automatisch de koplampen aan.

Opladen op zonne-energie

Heb je een Powerwall? Dan kun je jouw Tesla opladen met zonne-energie Je krijgt dan automatisch een bericht in beeld als je de Tesla-app opent. Op dit moment zullen nog niet veel mensen in Nederland een Powerwall hebben, maar het is zeker een leuke feature als de Powerwall in de toekomst in meer Nederlandse huishoudens verschijnt.

Meerdere camera’s bekijken in de app

Je kunt nu meerdere camera’s tegelijkertijd bekijken in de Tesla-app. Ga naar ‘Veiligheid’ in de app en bekijk dan de live camera. Ook hierbij heb je Premium Connectivity nodig.

Nieuw spel: Vampire Survivors

In Arcade vind je het gloednieuwe spel ‘Vampire Survivors’. Verdedig jezelf tegen vampieren en probeer te overleven tot zonsopkomst.