Tesla referral code: lever punten in voor cadeaus

Tesla heeft een uniek referral programma. Koop jij een Tesla via een link van een vriend of kennis? Dan krijg je direct 500 of 1.000 euro korting op jouw gloednieuwe elektrische bolide. Jouw vriend of kennis krijgt punten cadeau.

Het kan zijn dat je tijdelijk minder of meer punten ontvangt. Tesla geeft namelijk regelmatig extra punten weg op het moment dat er veel voorraadmodellen staan of aan het einde van een kwartaal.

5.000 punten zijn 5.000 gratis supercharger km’s en met een gemiddelde stroomprijs van 0,35 euro per kWh komt dat neer op een waarde van ongeveer 400-500 euro. Je kunt de punten inwisselen voor gratis supercharger tegoed. Door gratis te superchargen ontdekken veel nieuwe Tesla-eigenaren de voordelen van het laadnetwerk van Tesla. En eerlijk is eerlijk: het is het beste laadnetwerk ter wereld. Goedkoop (bij andere snelladers betaal je vaak 0,50 tot 0,75 euro per kWh), makkelijk, vrijwel altijd plek en goed verdeeld langs snelwegen.

Iedereen met een Tesla kan een referral code opvragen. Je vindt deze code in de Tesla-app. Rechtsboven is een icoon te zien van een schatkist. Klik daar op en de code wordt getoond. Stuur de unieke referral link vervolgens naar iemand die een Tesla wil aanschaffen. Het is belangrijk dat deze persoon op de link klikt en dan direct de auto koopt. Verlaat hij de pagina en keert hij later terug? Dan werkt dit niet.

Heb je nog geen Tesla gekocht? Dan kun je alleen een referral code gebruiken. Je kunt nog geen code aanmaken voor anderen. Dit kan pas zodra er een auto is gekoppeld in je app.

Heb je geen kennis met een Tesla en wil je wel profiteren van 500 tot 1.000 euro korting? Dan kun je mijn referral code gebruiken. Alvast vriendelijk bedankt!

Is het slim om een referral code te gebruiken?

Ja. Gebruik altijd, altijd, altijd een referral code als je een nieuwe Tesla koopt. Anders ontvang je geen korting.

Kan ik – als ik mijn auto ophaal – de referral code indienen?

Nee. Als je een Tesla hebt besteld zonder referral code, is er geen manier om alsnog een referral code in te dienen of te koppelen. Kortom, als je een Tesla bestelt, kun je het maar één keer goed doen en dat is door via een referral link te kopen.

Wat kan ik kopen voor mijn tegoed?

Bekijk hier de mogelijkheden. Je kunt het tegoed inwisselen voor supercharger kilometers, maar ook voor accessoires, kleding en gadgets. Het is zelfs mogelijk om een Acceleration Boost te verdienen.