Wat is de beste dakkoffer voor de Tesla Model 3, Y, X of S?

Goed nieuws: je kunt vrijwel iedere dakkoffer gebruiken op jouw Tesla Model 3, Model Y, Model X of Model S. Aan jou de keuze: wil je liever een goedkope dakkoffer of kies je voor een dakkoffer met meer laadvermogen?

Voordat je een dakkoffer kunt bevestigen op jouw auto, heb je eerst een dakdragerset nodig. We hebben de beste dakdragers voor de Tesla Model 3 voor jou op een rij gezet. Heb je eenmaal een dakdrager? Dan kun je vrijwel iedere dakkoffer bevestigen. De meeste dakkoffers zijn universeel te gebruiken.

Goedkoopste dakkoffer: Neumann

Een goedkope dakkoffer is de dakkoffer van Neumann. Deze 300 liter dakkoffer kost slechts 135 euro en heeft een lengte van 131 centimeter. Het eigen gewicht van de dakkoffer is 12 kilo. Daarnaast kun je deze dakkoffer vullen met 50 kilo lading. Hiermee komt het totale maximale laadgewicht op 52 kilo. Koop deze dakkoffer op Bol.com.

Goedkoopste daktas: Autostyle

Een goedkopere oplossing is de daktas van Autostyle. Voor deze daktas van 320 liter betaal je slechts 119 euro. Deze daktas is gemaakt van pvc en nylon, waardoor de tas waterbestendig is. Het eigen gewicht is slechts vijf kilo, terwijl je de daktas met maximaal 50 kilo kunt vullen. Het totale gewicht bedraagt dan 55 kilo. De daktas heeft een speciale UV-werende en antivries behandeling, waardoor je deze tas mee kunt nemen op wintersportvakantie. Koop deze daktas op Bol.com.

Meeste laadvermogen: Farad Marlin N7

Liever een ergonomische dakkoffer die het bereik van je auto zo min mogelijk aantast? Kies dan voor de Farad Marlin N7. Deze dakkoffer kost 400 euro, maar dan heb je wel een slanke en aerodynamische dakkoffer met 680 liter inhoud. Deze Farad dakkoffer is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals glossy zwart, mat zwart en zilver. De dakkoffer weegt 21 kilo en heeft een maximaal laadvermogen van 75 kilo. Houd er rekening mee dat de meeste dakdragers van de Model 3 en Model Y een maximaal draagvermogen hebben van 65 of 75 kilo, dus dat betekent dat je deze dakkoffer niet volledig kunt vullen, want dan kom je uit op 96 kilo. Toch kan het slim zijn om deze dakkoffer alsnog aan te schaffen, want wellicht dat jouw volgende auto wel meer lading kan dragen en dan heb je in ieder geval de juiste koffer. Koop deze dakkoffer op Bol.com.