Wat is de Tesla Loot Box?

Iedere Tesla-eigenaar heeft toegang tot een eigen loot box. Klik in de Tesla-app rechtsboven op het icoontje van een kubus en je komt in jouw loot box terecht. Normaal is een loot box is een virtuele schatkist vol items die spelers in allerlei games kunnen kopen. De speler opent de loot box en krijgt dan vaak een willekeurig item. In het geval van Tesla werkt het iets anders. Je kunt hier namelijk punten verdienen als je Tesla aanbeveelt bij een vriend(in), collega of familielid.

Het werkt als volgt:

  • Open de Tesla-app en ga naar de Loot Box.
  • Klik op de knop ‘Refereer nu’ en klik op de knop ‘Deel referral-link’.
  • Stuur de link naar een contactpersoon. Dit kan per mail of Whatsapp.
  • De contactpersoon klikt op jouw link en bestelt een Tesla.
  • De contactpersoon krijgt korting op zijn Tesla (500 – 1.000 euro) én jij krijgt punten.
  • Wissel deze punten in voor cadeaus. Dit kun je doen door in de Loot Box naar ‘Inwisselen’ te gaan.

Ik wil een Tesla kopen, hoe kom ik aan een referral link?

Je kunt geen Tesla kopen via je eigen referral link. Je hebt dan altijd een link nodig van iemand anders of gebruik onze link. Je krijgt op deze manier tot 1.000 euro korting & steunt daarmee onze website.

Hoeveel punten krijg ik?

Dit verschilt. Als referrer krijg je op dit moment 15.000 Loot Box-tegoed als iemand een Model S of Model X aanschaft via jouw link en 7.500 Loot Box-tegoed als iemand een Model 3 of Model Y aanschaft via jouw link. De actuele punten kun je bekijken door naar het tabblad ‘Tegoed’ te gaan in de Loot Box.

Ik heb al een Tesla en wil een nieuwe Tesla kopen. Wat kan ik het beste doen?

Ga naar het tabblad ‘Tegoed’ en klik op ‘Loyaliteit’. Klik vervolgens op de knop ‘Verkennen’ en koop het gewenste model. De korting wordt dan verrekend.

Wanneer ontvang ik de punten?

Je ontvangt de punten pas nadat de koper zijn of haar auto heeft opgehaald. Als iemand een auto koopt via jouw link, dan zie je dus eerst nog geen punten in je account. Nog even geduld!

Wat kan ik met die punten kopen?

Heel veel moois! Ga naar het tabblad ‘Inwisselen’ om de producten te bekijken. Van t-shirts tot accessoires. Ons favoriete item is toch wel gratis laden. Lever 1.500 of 5.000 punten in en je kunt 500 of 5.000 kilometer gratis laden bij een supercharger. Je kunt dit item stapelen. Iedere keer als je jouw punten inlevert voor gratis supercharger km’s, dan wordt de verloopdatum een half jaar uitgesteld. Handig! Een ander populair item is de Acceleration Boost.

Wanneer vervallen de punten?

De punten vervallen 12 maanden na de laatste referral. Houd deze datum dus goed in de gaten (of zet een kruisje in je agenda) en lever de punten op tijd in.