Werken of eten in je Tesla? Appeltje-eitje met dit opvouwbare tafelblad van Jowua!

Even snacken bij de McDonalds of een uurtje werken terwijl je laadt bij een supercharger? Er zijn genoeg momenten dat je een tafelblad kunt gebruiken. Jowua heeft een opvouwbaar tafelblad ontwikkeld dat qua look & feel naadloos aansluit bij het interieur van je geliefde elektrische bolide.

Het tafelblad is niet goedkoop, maar je krijgt wel een premium product. Zo is het tafelblad best zwaar, waardoor het heel stabiel is. Aan de onderkant zitten plastic opzetstukjes bevestigd. Deze zijn anti-slip en zorgen er tevens voor dat er geen krassen ontstaan. Je legt het tafelblad tegen de deur aan. Aan de linkerkant leunt het blad op de deurpost, terwijl de rechterkant op de armsteun van het middenconsole ligt. Tijdens het typen of eten schuift het blad niet weg.

We hebben het tafelblad in verschillende scenario’s geprobeerd. Zo hebben we een uurtje gewerkt met een laptop op dit tafelblad van Jowua. Natuurlijk typt het iets prettiger dan op schoot, zeker als de laptop warm wordt. We hebben het tafelblad ook gebruikt na een bezoek aan de McDrive. Dan is het tafelblad onmisbaar. Alles staat stevig en het interieur wordt niet vies. Na het eten veeg je het tafelblad buiten je auto schoon, waardoor er niet overal zout ligt.

Als je het opvouwbare tafelblad wil gebruiken, dan raden we aan om een extra profiel aan te maken in je auto. Dit doe je door rechtsboven op het scherm op je eigen naam te klikken en dan een profiel toe te voegen. Zorg dat je maximale beenruimte hebt en het stuur zo ver mogelijk naar binnen schuift. Als je aankomt bij een supercharger en je wil even werken, dan wissel je makkelijk van profiel en verandert de stoelstand. Handig!

Een pluspunt van dit tafelblad is dat het precies in de frunk van je Tesla past. Je kunt het blad gemakkelijk meenemen en het neemt bijna geen extra ruimte in beslag. Een ander pluspunt is het fraaie gelamineerde blad. De houtstructuur ziet er realistisch uit, waardoor het blad matcht met de houten interieurelementen.

We hebben een korte video gemaakt over de Jowua Foldable Car Tray. In deze video komen de belangrijkste pluspunten voorbij.

Het opvouwbare tafelblad is op dit moment alleen te koop op Jowua-life.com. Met de couponcode TESLA360 krijg je 5% korting.